25.5.08

Καλησπερα τεμπελη...

Μοδα; Ψυχολογια του οχλου; Κοινωνικο φαινομενο; Λιγο από όλα και όλα αυτά μαζι;…………….
Ένα είναι σιγουρο.Σαν Μαρινο..... Σαν ελλαδα. Μια χωρα υπομονης.
Επιμονης στην ρευστοποιημενη ωχαδελφοσυνη!
Και μια συνεχομενη διαπλοκη...να δεχετε 12αρια, μεχρι την ωρα που ο λαος αγχωμενος περιμενει το 12αρι μιας Κυπρου οπου εχει σιγουρο το ανταλλαγμα, στα κορμια, μιας ενδεχομενης επιστρατευσης.
Κριμα που οι συμμαχοι της Ρωσιας είναι κομματι ενός εαυτου, ερμητικά ανεξάρτητου, και οι εμφυλιοι μεταξυ τους προστατευουν αγωγους Μπουργκας – Αλεξανδουπολη.
Τι να κανει και η κακομοιρα,η Καλομοιρα, που την υποδεχτηκε ο Ρουσοπουλος και δεχτηκε την προοπτικη να αναπτερωσει το εθνικο φρονημα, μεχρι εκει που το συμβολαιο τις δινει το δικαιωμα να χαμογελα.
Με τα μπλοκ συγχωνευμενα (και συνηδητοποημενα?) στην ουτοποια ενός παραλληληματος….
Ουγγαρια – ελλαδα 3-2, και επεται συνεχεια, με το Σαββα να πινει καφε βιενουα στο μπαλκονι της Καλομοιρας, που του εκμυστειρευετε τον εφιαλτη του υπουργου.......Πρωτη θεση η Ελλαδα και το heavy metal με τις στολες του, να φοβιζει το Μεγαρο Μαξιμου ......
Απομακρυνοντας, δινει εντολη στον πρωτο τυχοντα να δωσει το βραβειο. Στα οντα τα ξενα……….
Τεμπελη μου……. Σαν Μαρινο...Σαν Ελλαδα και η ζωη από αυριο συνεχιζετε με μπολικη δοση διαπλεγμενων τραγουδιων, από ethnic – hard rock – pop – disco – ballads και ότι άλλο χωραει σε μια αιθουσα, οπου η Αντλαντικη Συμμαχια και ο Ο.Η.Ε. πουλουσαν απ’εξω σε παγκους σημαιακια των χωρων, που είναι προς ενταξη.
Το γνωριζουν αυτό οι Σκοπιανοι και μας κερνανε ποντους, περιμενοντας το 12αρι από τον κουρασμενο Αλεξη Κωσταλα που χωρις να το θελει θυμηθηκε τον φιλο του τον Αλκη Στεα και εδωσε το 12αρι στην Πατρα (τα κανω όλα με τις τι 2).....και φανταστειτε εσεις οι κουρασμενοι μεχρι τις 1, τι εγινε μετα τις 2 στο Βελιγραδι οπου ολοι οι χαρουμενοι πηγαν για υπνο στο ιδιο δωματιο………. Και το μεσημερι τις επομενης μερας γυριζε στο μυαλο αυτων που γνωριζουν, το γιατι, το Σαν Μαρινο μας επελεξε.
Οκ, ένα είναι σιγουρο εάν θελουμε μονιμα πρωτη την Ελλαδα στην "ευρωβιζιον", ας ανεξαρτητοποιησουμε τα νησια μας ένα μηνα πριν και θα σπασουμε το ρεκορ σε συλλογη ποντων
Οσο για τις βραχονησιδες ασχολουνται οι τουρκοι……….
Δεν ξερω εάν πρεπει, αλλα αυτή την στιγμη νιωθω μια ενταση, ισως παρασυρμενος από "μυστικους συνδυασμους" μια γνωριμης συνταγης διασκεδασης του πληθους μιας χωρας....που προσπαθει να γλιτωσει από την αναρχια.
Μιας κυβερνησης ανιδιοτελους...που ξερει να κερδιζει την ευρωβιζιον!
Μεσο ενός Ο.Τ.Ε. μεσο μιας SIEMENS και μιας μηνυσης προς το STAR του Βαρδινογιαννη οπου ΕΝΑΣ Βγενοπουλος θα παρει 150.000.000. και θα δωσει τα 20.000.000 στον Παναθηναικο………..
Στο τελος θα μας πουν οι μανατζαραιοι(sic) πως θα βαλουν μετοχο....... τον Οτσαλαν επειδη το ΠΕΚ είναι πρωτος ξαδελφος του.....ΠΕΚΑΚΑ!
Ελεος, my secret κομπινα(ισον)………………..ΤΕΜΠΕΛΗ ΜΟΥ!!
Δεν είναι μοδα. Είναι ψυχολογια του οχλου. Δεν είναι κοινωνικο φαινομενο. Λιγο από όλα και όλα για λιγη πολιτικη βουληση ……………….

Από τον νυχτερινο επισκεπτη live sto afteraki του Βελιγραδιου……………………

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε, ασχολειστε με πολυ -πως να το πω, πως να το παω- ''μικρα'' πραγματα.

Αλληθωριστε με ηδονη προς τη μερια της eurovision και θα αισθανθειτε την αβασταχτη ελαφροτητα της βλακειας να σας βυθιζει αργα και μελωδικα στη δυνη της ληθης...εκει τιποτα δεν εχει σημασια, τα χρωματα ειναι ζωηρα σχεδον καραμελενια και η ευτυχια εχει ρυθμο και εντονο μεικ απ.....

oi tempelides tis aporis elladas είπε...

exofthalmi-εσεις δεσποσυνη μου,καλα το λετε & καλα το πατε, αυτο δεν λεει και δεν παει με τιποτα!
αλλα ετσι ειναι!ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει(κ βεβαιως δεν εννοω την 3η θεση)!
οποτε κι εμεις παρ'οτι και τεμπεληδες, λεμε να παρουμε των ομματιων μας....ζζζζζζζζζζζζ!

Μιμης Ζερβος είπε...

παντως αγαπητε αναμείνατε παρακαλώ την έλευση του γιουρο γιατι σας περιμενει νεος γυρος συναισθημάτων παρόμοιων με αυτα που νιώθετε τώρα..
Εδω και μερικα χρόνια η ζωή μας κινείται σε ρυθμούς γιουρο, μουντομπασκετ, ολυπμιακών, γιουροβίζιον..
το γιατί νομίζω το απάντησες πολύ όμορφα..

oi tempelides tis aporis elladas είπε...

φιλτατε μιμη.ολα τριγυρς αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν,οποτε γιατι να αλλαξουμε τις κλασικες μας συνταγες? χρονια δοκιμασμενες,μας της εμαθε η γιαγια...και να μην ξεχασουμε οτι εθνος που ξεχναει τις παραδοσεις, ειναι εθνος...τυχερο, αφου ο μονος τροπος πλεον για να πας μπροστα ειναι να πεθανουν οι προγονεις σου και να σου αφησουν καλη κληρονομια!

Skouliki είπε...

οταν ο οχλος απαρτιζεται απο μπιζελια τι να σου κανει και ο κιμας ..αλλοιωνεται ..παραπονο δεν εχω ..ξερω τι ειμαστε και γουσταρω αυτο δεν σημαινει οτι μπλιαξ στο μπιζελι ομως νταξ?

oi tempelides tis aporis elladas είπε...

skouliki-σκουλικια πιανουν και τα μπιζελια και ο κιμας!εσυ τι περιβαλλον να μεγαλωσεις τα σκουλικακια σου προτιμας?

Stiliano είπε...

Καλησπέρα
αυτή η Νεοελληνική παράνοια μας συντηρεί σε μια κωματώδη κατάσταση.
Η μόνη μας άμυνα το χιούμορ, αλλά δυστυχώς μόνο για να ρίξεις καμιά γκόμενα έχει αποτελέσματα.
Στο χασάπη όσα αστειάκια και να πεις, σιγά μη σου δώσει τσάμπα μπριζόλα...

? είπε...

ευτυχώς που δε θα συναντήσουμε στο EURO το Σαν Μαρίνο..θα πρεπε να του ξεπληρώσουμε το 12άρι! καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

ζητω η euro λαλακια!

κατω η 25 Μαρτιου και οι μπακαλιαροι σκορδαλια (jesus!)...

ζητω τα ντιλιβερι!

κατω το ΟΧΙ

ζητω το ΒΕΤΟ

παω για υπνο!

Ανώνυμος είπε...

κοπηκε το ιντερνετ και δε ξερω τι εχω γραψει....

α πα πα πα....το πε ο γιατρος: τσις μαμ και νανι...

oi tempelides tis aporis elladas είπε...

stiliano-ποτε δεν ξερεις!ασ ελπιζουμε οτι θα φτασει η μερα που ο χασαπης 8α εχει αναρτησει στο BLOG του διαγωνισμο για μια τσαμπα μπριζολα σε οποιον κανει το καλυτερο αστειο...ελπιζωμεν!

Νικος Κ.- σαν βγεις στον πηγαιμο για την ευρωπη, το Σαν Μαρινο και το Λουξεμβουργο μην τα φοβηθεις!αυτοι το παντεσπανι το βρηκαν ετοιμο στο τραπεζι!


exofthalmi-καλα και αυτοι οι γιατροι δεν παιζονται....οχι τιποτε αλλο , εχω καιρο να τους συναναστραφω...και οι ατιμες οι αλλεργιες δεν με κανουν παρεα!οποτε η κλασικη συνταγη!μαμ,κακα, νανι!

Ο άλλος είπε...

Σαν Μαρίνο...Σαν Ελλάδα. Και μετά από μερικά χρόνια, όχι πολλά όλα αυτά μοιάζουν σαν ψέμα. Σαν ταινία σε παλιό σινεμά. Και τότε γινόμαστε σαν αγανακτισμένοι, σαν έτοιμοι να τα αλλάξουμε,σαν οπαδοί της ποιότητας. Αλλά δεν είμαστε τίποτα άλλο από κάτι...που μοιάζει...σαν έλληνες. Κωλοελληνες μάλλον

gremiii είπε...

η αμερικανιά
της αμερικανιάς
ω αμερικανία.
Γενικα: νιανιά.