24.4.08

..αυτα ακουσα,αυτα λεω..

Το φ8ινοπωρο που μας περασε ειχε παγκοσμιο πρωτα8λημα ρυ8μικης στην Πατρα!Εκει,οι παντα πολιτισμενοι,ελληνες φιλα8λοι, επειδη η Αλινα Καμπαεβα πηγαινε πιπα-κωλο-εμπλοκη την ελληνιδα α8λητρια(βλεπεις αυτη ειχε παρει ντοπα περσινο μοντελο), αρχισαν να φωναζουν ολοι εν χορω και με περισση χαρα-ιδιως οι αντρες μεσα στα παντελονια τους- "Αλινα-Αλινα πιασε την σωληνα".
Οπου σωληνα για τους αδαεις,ειναι το χρησιμοτερο οργανο για τις εξ'ανατολικης Ευρωπης καλιπυγες κοπελες που δραστηριοποιουνται στην χωρα μας,σε χωρους κοινωνικης χαλαρωσης(αλλιως κωλομπαρα)!
Ρωτησε λοιπον η Αλινα, τι εννοουν οι συμπα8εις ελληνες, και η προπονητρια της για να μην την στενοχωρησει (και κοψει η ντοπα) της ειπε οτι λενε για τον περιφημο αγωγο Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη,που τοσο σημαντικος ειναι για την χωρα της.
Απορησε αυτη,και οταν πηγε στο προεδρικο μεγαρο στη Μοσχα ρωτησε με περισση αφελεια τον καλο κυριο Πουτιν.Αυτος εκπληκτος απο την ενημερωση της κοπελας,βρηκε σε αυτην προσφορο εδαφος για να γινει ο Πυγμαλιωνας της.
Απο΄κει και περα ολα τα υπολοιπα ανηκουν στην μυ8ολογια των διασημων ζευγαριων που στιγματιζουν την παγκοσμια ιστορια. και ειναι προς λαικη καταναλωση...

2 σχόλια:

gremiii είπε...

Κακώς ενημερωμένη η Γκαβλίνα...
Αυτή κι ο Πούτιν θα πλακώνονται ποιός θα σμαγκάτο-θεί πρώτος στο σεξ.

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλησπέρα από την Πάτρα!!!

καλό Πάσχα.. καλή Ανάσταση!!